Com integrar-se amb els serveis web de DESA’L?

Opció 1.- Si no disposeu del servei:

Els passos a seguir per tal de portar a terme la integració d’una aplicació amb el servei DESA’L són els següents:

1. Emplenar el formulari de sol•licitud del servei, completant l’annex d’integració. En aquest annex cal aportar les següents dades, necessàries per dur a terme l’autenticació de l’aplicació:
    • IP des de la qual l’aplicació consumirà el servei.
    • Clau pública del Certificat Digital d’Aplicació (CDA) que identificarà l’aplicació.
  2. Rebreu per part del Consorci AOC un correu electrònic en què se us proporcionarà la informació i documentació necessària per tal que pugueu començar a desenvolupar la vostra integració amb el servei DESA’L
  3. Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció. Durant tot aquest procés comptareu amb el suport del Servei de Suport a la Integració.
  4. Pas a producció. Si heu finalitzat el procés d’alta al servei, podreu realitzar peticions a producció. Durant tot aquest procés seguireu comptant amb el suport del Servei de Suport a la Integració.

Opció 2.- Si ja disposeu del servei per l’ús mitjançant les pantalles de marca blanca, però voleu integrar-ho amb programari propi:

Seguiu els passos de la FAQ: Quines dades necessita el Consorci AOC per poder-me integrar amb el servei?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+2 rating, 2 votes)
El 100% l'ha trobat útil (2 vots)