Com instal·lo el meu certificat de servidor?

Si vas sol·licitar un certificat de servidor del tipus CDS, CDS EV o Seu Electrònica i el Responsable de Servei del teu ens ja l’ha descarregat de la carpeta de subscriptor, el pots instal·lar seguint les indicacions del manuals de sota corresponent al teu servidor.

Hauràs de tenir en compte el següent perquè es pugui realitzar la instal·lació correctament.

• S’ha d’instal·lar el certificat al mateix servidor en que es va crear la petició del certificat (fitxer .csr), en el moment de la sol·licitud d’aquest. Si no és així, no es podrà realitzar la instal·lació perquè el servidor no troba una petició de certificat pendent.
  • No haver realitzat modificacions al servidor des del moment de la generació del fitxer .csr, que hagin pogut esborrar o modificar la petició del certificat al servidor. Si és així, es produirà un error com l’indicat al punt anterior (no existeix petició pendent per a aquest certificat) i no es podrà realitzar la instal·lació.

Als dos casos anteriors, és necessari revocar el certificat de servidor generat i tornar a crear un nou fitxer .csr al servidor, així com una nova sol·licitud del certificat.

• El nom del certificat (camp CN) es correspon amb el nom del domini a certificar (p.e: www.aoc.cat). Si no és així, el navegador mostrarà un avís en accedir al domini informant que el certificat no és correcte.
  • Per a que el navegador no informi d’un problema de seguretat en el lloc (p.e: alerta del tipus: No es confia en aquest lloc o no és segur), cal que instal·leu les claus públiques de la jerarquia de certificació al servidor on s’allotja el certificat. Veure com fer-ho als manuals enllaçats a dalt.

NoNo
El 0% l'ha trobat útil (5 vots)