idCAT
Suport > idCAT > Contingut > Com instal·lar les claus públiques...

Com instal·lar les claus públiques de l’idCAT?

Descarregueu i instal·leu les claus següents:

Nota:  si disposeu d’un antivirus instal·lat a l’ordinador és possible que aquest no reconegui el tipus d’arxiu i faci aparèixer una alerta de seguretat per tal que es confirmi la confiança en aquest.

És necessari descarregar la clau 1 i la 2, per tal de  verificar que els certificats que arriben als nostres equips informàtics han estat emesos per alguna de les autoritats de certificació de la jerarquia d’entitats de CATCert.

Per descarregar les dues claus cal fer servir els següents enllaços:

1.- clau de l’entitat certificadora CATCert
2.- clau de l’entitat de certificació ciutadana (descarregueu-les clicant aquí si el vostre certificat es va emetre abans del 9 d’abril del 2015)

Aquestes són les passes que haureu de seguir per a descarregar les claus, és el mateix procés i pantalles pels dos certificats.

Un cop instal·lats aquests arxius, si feu servir els navegadors Internet Explorer, Google Chrome o Edge ja podeu fer servir el certificat idCAT. Vegeu la nota següent pels casos d’ús amb Firefox.

NotaExportar un certificat en programari amb navegador Firefox

Contingut RelacionatClaus públiques

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 80% l'ha trobat útil (1883 vots)