Com gestionar l’històric de versions i esborranys?

Per accedir a l’històric de versions d’un ítem, cal desplegar la finestra d’edició de l’element en qüestió, i a partir d’aquí clicar sobre la funció “Mostra l’historial.

llegenda estat

Una vegada a dins, podrem veure totes les versions del document, així com l’identificador, l’estat (aprovat o esborrany), la data de modificació o l’usuari creador del contingut.

20_històric usuaris anonimitzat

Per a cada versió creada existeix un desplegable anomenat Accions, que et permetrà modificar les opcions següents:

• Previsualització: mostra com es visualitzaria un en entorn públic la versió  abans de la seva publicació definitiva.
  • Còpia: crear un duplicat de l’esborrany.
  • Esborra: Eliminar la versió de l’esborrany.

9_modifica-esborra

NoNo
El 50% l'ha trobat útil (2 vots)