Com funciona la integració e-TRAM amb MUX_DESCARREGA?

A nivell funcional pel ciutadà no hi haurà canvis, és a dir, cada vegada que es realitzi un tràmit el servei seguirà realitzant un assentament d’entrada a registre electrònic de l’ens, i el ciutadà rebrà el corresponent rebut donant-se per finalitzada la presentació del mateix.

A partir d’aquest moment, i en un segon procés que des de l’AOC executarem cada hora, es realitzarà la càrrega del conjunt de sol·licituds entrades per e-TRAM (amb els seus corresponents adjunts) al repositori DESA’L de cada ens, deixant-ho preparat perquè els ens que disposin de  registres integrats amb MUX_DESCARREGA, puguin programar la descàrrega de la documentació, i incorporar les sol·licituds e-TRAM a les entrades del seu registre electrònic prèviament creades. Des de l’AOC recomanem que aquest procés de descàrrega es programi diverses vegades al dia per a facilitar al màxim el dia a dia del treballador públic.

per qualsevol incidència que us pugui sorgir una vegada integrats amb MUX_DESCARREGA, abans de contactar amb nosaltres via el canal de suport,  us recomanem que prèviament  contacteu amb el vostre proveïdor per a valorar conjuntament possibles problemes de connectivitat o de sincronització.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 67% l'ha trobat útil (3 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi