Com exportar un certificat en programari des de Mac?

Si tens un certificat en programari instal·lat en el teu Mac el pots exportar seguint els següents passos:

1-Accedir a Accés a Clauers > Inici de sessió > els meus certificats.

2-Seleccionar el certificat que volem exportar, veurem que ens mostra que té una clau privada.

3- Sobre la clau privada del certificat clicar el botó dret del ratolí, s’obrirà una finestra amb diverses opcions, hem de seleccionar “Exportar”.

4-S’obrirà una finestra que ens demanarà amb quin nom volem desar el certificat i a quina ubicació; indicarem el nom i on volem desar el certificat deixant el format d’arxiu per defecte: .p12.

5-S’obrirà una finestra que ens demanarà posar una contrasenya que ens servirà per a protegir l’arxiu del certificat exportat; aquesta contrasenya s’haurà d’introduir quan vulguem instal·lar el certificat des de l’arxiu resultant. Si ho deixem en blanc l’arxiu no tindrà contrasenya.

6- Per finalitzar l’exportació s’obrirà una finestra que ens demanarà posar la contrasenya d’inici de sessió.

NoNo
El 68% l'ha trobat útil (31 vots)