Com executar el JNLP?

Per tal de poder realitzar l’operació de signatura en si, un cop accedit al servei del Signador es descarregarà un fitxer amb extensió .jnlp. Per tal de dur a terme la signatura serà necessari executar aquest fitxer.

A diferència de l’applet de signatura el JNLP s’executa fora del context del navegador, per tant en aquest sentit hauria de funcionar independentment de amb quin navegador s’hagi descarregat el fitxer .jnlp.

Sistemes operatius

Donem suport a l’execució del JNLP per a ser executat en els següents sistemes operatius:

Nota: Igual que en el cas dels navegadors pot funcionar en altres versions de sistemes operatius (e.g. altres distribucions de Linux com pot ser Mint), però també igual que en el cas dels navegadors, aquestes altres versions no rebran suport per part nostra en cas de problemes d’execució.

Requeriments

És necessari tenir instal·lada una versió de la Java JRE en l’ordinador on volem executar el .jnlp. Donem suport fins a tres versions anteriors a l’actual de JRE.

Pots descarregar-te l’última versió de la JRE d’Oracle aqui.

Nota: Si disposes d’un entorn/versió diferent dels especificats anteriorment es possible que igualment tot et funcioni correctament, però en cas de necessitar de suport només serà disponible per a les versions/entorns específicats.

Com utilitzar-ho

Si teniu problemes executant el JNLP del signador podeu revisar la FAQ oficial d’Oracle de com executar JNLP aqui.

Per comprovar que teniu tot correctament instal·lat podeu fer una prova executant un JNLP oficial d’Oracle d’exemple, que en cas d’executar-se correctament mostra el següent pop-up:

Podeu veure aquest exemple i un altre aqui.

NoNo
El 25% l'ha trobat útil (4 vots)