Com es pot accedir a Xarxa SARA?

La connexió a la xarxa SARA, actualment, ja no es realitza a través d’EACAT -Via Oberta – Accés Xarxa SARA

Per accedir-hi actualment es disposen de dos mecanismes:

1. A través de la URL https://vpnweb.aoc.cat

Nota: aquesta opció només és compatible amb sistemes operatius Windows 7 i Server 2012/2016 (no és compatible amb Windows 10).

Per gestionar la connexió, cal contactar-nos a través del formulari de contacte de suport indicant que es compleixen els següents requisits previs i les dades sol·licitades per a l’accés a la Xarxa SARA:

• El gestor d’usuaris d’EACAT de l’ens ha d’autoritzar l’accés als usuaris assignant els permisos del servei “Connectivitat Xarxa SARA”.
  • L’adreça de correu-e i NIF de tots els usuaris que han de fer-ne ús.
  • Nom de l’ens.
  • Sistema operatiu.

Una vegada gestionat, us subministrarem unes credencials per connectar-vos a través d’aquest portal https://vpnweb.aoc.cat

• L’usuari sempre contindrà la nomenclatura de la vostra adreça de correu-e abans del domini. Per exemple per al correu-e nomcognom@aoc.cat l’usuari serà nomcognom
  • La contrasenya serà el vostre NIF amb lletra majúscula. Per exemple per al NIF 12345678A la contrasenya serà 12345678A

Un cop logats, obriu una nova finestra del navegador utilitzat i accediu al servei dins la xarxa SARA.

2. A través de la creació d’un client VPN

Nota: aquesta opció només és compatible amb sistemes operatius Windows 10 i Windows Server 2019.

Per gestionar la connexió, cal contactar-nos a través del formulari de contacte de suport indicant que es compleixen els següents requisits previs i les dades sol·licitades per a l’accés a la Xarxa SARA:

• El gestor d’usuaris d’EACAT de l’ens ha d’autoritzar l’accés als usuaris assignant els permisos del servei “Connectivitat Xarxa SARA”.
  • L’adreça de correu-e i NIF de tots els usuaris que han de fer-ne ús.
  • Nom de l’ens.
  • Número d’usuaris que han d’accedir a la xarxa SARA.
  • Sistema operatiu.

Una vegada gestionat, us subministrarem un o diversos executable/s que us permetran connectar-vos a la xarxa SARA instal·lant-los i executant-los amb permisos d’administrador.

Un cop logats client vpn, obriu una finestra del navegador i accediu al servei dins la xarxa SARA.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 11 votos)
El 33% l'ha trobat útil (3 vots)