Com puc rebre e-factures enviades a través de l’aplicació e.FACT?

Pots accedir al servei e.FACT a través de diferents modalitats de servei:

Mitjançant connexió directa al servei

Hi ha dues modalitats possibles de connexió directa al servei:

• Connexió al portal de recepció de factures a través de l’EACAT:
    • Per tal de tenir accés a aquesta opció través d'EACAT, necessitaràs que el gestor d'usuaris d'EACAT del teu ens et faciliti l'alta: Guia de gestió d'usuaris d'EACAT
    • L'accés al portal del receptor es realitza a través de la plataforma EACAT www.eacat.cat, a la pestanya "Aplicacions". Aquest portal només és accessible en cas que l'entitat pública receptora hagi sol·licitat la modalitat 1 (accés a través del portal de receptor) a l'hora de demanar l'alta, o en cas que, tot i haver sol·licitat modalitat 2 o 3 (integració amb programaris propis o de proveïdors comptables),  hagi delegat al Consorci AOC la custòdia de les factures les quals seran, doncs, consultables des del portal de receptor (no es podrà efectuar cap canvi d'estat, només visualitzar-les).
    • Trobaràs les indicacions al Manual d'usuari portal receptor
  • Integració dels vostres sistemes d'informació amb el hub (consulta Documentació d’integració).

L'accés al portal del receptor es realitza a través de la plataforma EACAT www.eacat.cat, a la pestanya "Aplicacions". Aquest portal només és accessible en cas que l'entitat pública receptora hagi sol·licitat la modalitat 1 (accés a través del portal de receptor) a l'hora de demanar l'alta, o en cas que, tot i haver sol·licitat modalitat 2 o 3 (integració amb programaris propis o de proveïdors comptables),  hagi delegat al Consorci AOC la custòdia de les factures les quals seran, doncs, consultables des del portal de receptor (no es podrà efectuar cap canvi d'estat, només visualitzar-les).

Trobaràs les indicacions al Manual d'usuari portal receptor

Per accedir-hi, prèviament cal estar donat d'alta a l'EACAT i estar autoritzat pel gestor d'EACAT de l'organisme. Podeu consultar la Guia del gestor d'usuaris d'EACAT

Mitjançant l’adaptació del vostre programari de gestió comptable

Has de consultar amb el teu proveïdor si està integrat amb el servei e.FACT, o en fase d'integració.

Actualment, els sistemes de gestió comptable adherits al servei e.FACT són els següents: SICALWIN (AYTOS CPD), CGAP (ABSIS), SICAP TAO (T-Systems), SICAL Genesys (AUDIFILM) i Aiperon Software.

Si disposes d’un programari de gestió comptable no integrat a l’e.FACT consulteu:  Com integrar-se amb l’e.FACT?

Mitjançant la contractació d’una plataforma de serveis de factura electrònica

Les plataformes adherides actualment a l'e.FACT per a la recepció de les factures són les següents: CAIXAFACTURA (La Caixa), la plataforma d'EDICOMB2B Router (Invinet Sistemes), Pimefactura i  eFACTURA-Seres.

Per a l'emissió de les factures electròniques per part dels teus proveïdors, tens a la teva disposició la bústia de lliurament. Trobaràs el manual d'ús d'aquesta eina, així com més informació d'altres mecanismes perquè et puguin lliurar les factures al Portal de Suport a Empreses.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+1 puntuación, 5 votos)
El 67% l'ha trobat útil (3 vots)