Suport > Com afegir el domini de...

Com afegir el domini de copia en els navegadors?

Descripció

El servei còpia estableix una connexió continua i bidireccional entre el navegador web i el servidor per tal de poder realitzar les còpies autèntiques. Aquest funcionament obliga que aquesta connexió estigui sempre oberta i per evitar el bloqueig a nivell de seguretat de la comunicació WSS (websocket) cal revisar el firewall i/o el antivirus del client per veure que no les bloqueja.

Les accions que us recomanem fer són les següents:

1. Afegir el domini https://copia.aoc.cat amb ssl als dominis de confiança del navegador.
  2. Afegir domini https://copia.aoc.cat  en l’antivirus. En aquest cas, consulteu les especificacions del vostre proveïdor.

Com afegir el domini copia.aoc.cat com a domini de confiança en el navegador Explorer

• Per configurar l’URL dels espais com a lloc de confiança al navegador, heu de fer clic a Herramientas / Opciones de Internet

• S’obrirà una nova finestra emergent, i fareu clic a la pestanya Seguridad / Sitios de confianza / Sitios.

• Cal introduir la URL https://copia.aoc.cat a la casella Agregar este sitio web a la zona de:

• A continuació clicarem al botó d’Agregar i a Cerrar.

Com afegir el domini copia.aoc.cat com a domini de confiança en el navegador Chrome

• Per configurar l’URL dels espais com a lloc de confiança al navegador Google Chrome, heu de fer clic a la icona de Menú de Chrome, situat a la barra d’eines del navegador i clicar a Configuración:

• Cliqueu a la icona Ajustes del menú principal

• Desplegueu el menú de Configuración avanzada i cliqueu a Sistema:

• A la següent pantalla cliqueu a Abrir la configuración de proxy:

• S’obrirà una nova finestra emergent, i fareu clic a la pestanya Seguridad / Sitios de confianza / Sitios.

• Cal introduir la URL https://copia.aoc.cat a la casella Agregar este sitio web a la zona de:

• A continuació clicarem al botó d’Agregar i a Cerrar.

Com afegir el domini copia.aoc.cat com a domini de confiança en el navegador Firefox

• Per configurar l’URL dels espais com a lloc de confiança al navegador Firefox, heu de fer clic a Herramientas / Opciones

• A la següent pantalla cliqueu a Privacidad y seguridad

• Aneu a la secció de Permisos i afegim una excepció a la línia de Advertirle cuando los sitios web intenten instalar complementos fent clic a Excepciones:

• Introduiu la URL de los espacios en la casilla Dirección del sitio web, feu clic a Permitir i clic a Guardar Cambios.

NoNo
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)