INICI- Com accedir a EACAT?

Per accedir a EACAT cal que accedeixis a l’adreça www.eacat.cat . És molt important que si et guardes alguna adreça als teus preferits del navegador, sigui aquesta.

Per poder accedir a EACAT cal que l’administració pública a la qual treballes estigui adherida a la plataforma i que estiguis donat d’alta com usuari de l’ens a EACAT. El gestor d’usuaris de l’entitat és qui ha de donar-te d’alta i assignar-te aquells permisos que et siguin necessaris per a les tasques que hagis de fer a la plataforma.

Si ja estàs donat d’alta, podràs identificar-te amb:

• Certificat digital (si tens T-CAT pots accedir a l’ens però no podràs fer cap tràmit si el gestor d’usuaris no et dóna d’alta i t’assigna els permisos que necessitis)
  • Usuari i contrasenya d’EACAT
  • Usuari i contrasenya d’ATRI (usuari del directori corporatiu, per a treballadors de la Generalitat de Catalunya. Si disposes d’aquest usuari, pots accedir a EACAT, però no podràs fer cap tràmit si el teu gestor no et dona d’alta i et dóna els permisos )

Un cop accedeixis a EACAT, pots comprovar els permisos que té el teu usuari a l’apartat “Configuració” > El meu espai. Si necessites algun permís addicional, és el teu gestor qui te’l podrà donar. A la pantalla d’INICI d’EACAT veuràs qui és el gestor o gestors de l’entitat.

En cas que no sàpigues qui és el teu gestor o si no saps si la teva entitat està adherida a EACAT, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Informació que et pot ser d’interès:

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 40% l'ha trobat útil (5 vots)