Com accedir a la Seu-e 2.0 i a l’Espai de transparència?

L’accés a la interfície d’edició es realitzarà per mitjà del portal EACAT www.eacat.cat mitjançant autenticació amb certificat digital T-CAT o usuari/contrasenya, accedint a l’enllaç “Accedeix”.

1_eacat

Un cop realitzada l’autenticació a EACAT, l’accés al portal “Seu electrònica i transparència” es realitzarà a través de la pestanya “Aplicacions”. Compte en no confondre amb l’anterior servei de Seu Electrònica “Seu-e 1.0”.

1_Com_entrar2

Si el que volem és accedir a l’Espai de transparència i govern obert, cal clicar sobre l’enllaç “Tota la informació pública“, que es troba dins la pàgina principal de la Seu-e.

1_com_entrar3

Hem de tenir present que prèviament el gestor d’usuaris ha d’haver donat permisos d’edició a l’usuari gestor de la Seu electrònica i transparència.

NoNo
El 100% l'ha trobat útil (9 vots)