Com accedir a la Seu-e 2.0 i a l’Espai de transparència?

L’accés a la interfície d’edició es realitzarà per mitjà del portal EACAT www.eacat.cat mitjançant autenticació amb certificat digital T-CAT o usuari/contrasenya, accedint a l’enllaç “Accedeix”.

1_eacat

Un cop realitzada l’autenticació a EACAT, l’accés al portal “Seu electrònica i transparència” es realitzarà a través de la pestanya “Aplicacions”. Compte en no confondre amb l’anterior servei de Seu Electrònica “Seu-e 1.0”.

1_Com_entrar2

Si el que vols és accedir a l’Espai de transparència i govern obert, cal clicar sobre l’enllaç “Tota la informació pública“, que es troba dins la pàgina principal de la Seu-e.

1_com_entrar3

Tingues present que prèviament el gestor d’usuaris ha d’haver-te donat permisos d’edició de la Seu electrònica i transparència.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+10 puntuación, 18 votos)
El 33% l'ha trobat útil (3 vots)