Codis PIN i PUK del certificat TCAT

OBTENCIÓ: Quan el vostre responsable del servei completi el lliurament de la vostra T-CAT, rebreu un correu electrònic amb els codis PIN i PUK. Recomanem canviar els codis PIN i PUK inicials per uns de la vostra elecció. Han de ser uns codis que pugueu recordar fàcilment i que no indiqueu a ningú.

RECUPERACIÓ: En cas d’oblit o pèrdua per tal de recuperar els codis PIN i PUK associats al vostre certificat cal accedir a l’enllaç previst   per fer la recuperació. Haureu d’indicar les dades que us demana el sistema. IMPORTANT: rebreu un correu electrònic amb els codis PIN i PUK originals. Tingueu en compte que si els vau canviar ja no us serviran i hauríeu de demanar la revocació del certificat.

BLOQUEIG: En cas que s’hagi bloquejat el codi PIN del certificat (després de tres intents erronis), caldrà desbloquejar-ho, amb el PUK, seleccionant la Gestió de testimonis (accedir a aquesta a través del menú Inici – Tots els programes – CATCert o SafeSign – Gestió de testimonis o tokens). En cas que no recordeu o no trobeu el PUK del certificat, hauríeu de contactar amb el responsable de servei de l’ens per a que tramités la revocació i la nova emissió del certificat digital. IMPORTANT: Els navegadors recomanats per fer ús d’aquest servei són: Google Chrome o Internet Explorer 11.

NoNo
El 75% l'ha trobat útil (4 vots)