Codis PIN i PUK del certificat TCAT

OBTENCIÓ: Quan el vostre responsable del servei completi el lliurament de la vostra T-CAT, rebreu un correu electrònic amb els codis PIN i PUK. Recomanem canviar el PIN inicial per un de la vostra elecció. Recordeu que ha ser un codi que pugueu recordar fàcilment i que no l’indiqueu a ningú.

RECUPERACIÓ: En cas d’oblit o pèrdua, per tal de recuperar els codis PIN i PUK originals associats al vostre certificat seguiu els passos de la FAQ Com puc recuperar el PIN / PUK de la T-CAT?

BLOQUEIG: En cas que hagueu bloquejat el codi PIN del certificat (després d’introduir tres intents erronis), caldrà desbloquejar-ho, amb el PUK seguint els passos de la FAQ Com desbloquejar el PIN de la T-CAT? En cas que no recordeu o no trobeu el PUK del certificat vigent, podeu fer la recuperació seguint els passos de la FAQ Com puc recuperar el PIN / PUK de la T-CAT?

En cas de bloquejar el PUK (després d’introduir tres intents erronis) haureu de contactar amb el responsable de servei de l’ens per a que tramiti la revocació i la nova emissió del certificat digital.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 69% l'ha trobat útil (26 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN