GT – Què faig quan premo Envia en un PDF i no apareix cap missatge?

Amb determinades configuracions de l’Adobe Acrobat, hem detectat que ens alguns casos al prémer el botó “Envia” dels PDF’s que generen de manera automàtica el registre de sortida/entrada d’alguns tràmits d’EACAT, no apareix el missatge indicant que ha finalitzat la tramesa i l’Adobe Acrobat es queda estat enviant/rebent dades.

Per evitar això, cal accedir a la següent ruta de configuració de l’Acrobat Reader i desactivar la Verificació de signatures:

“Edición” > “Preferencias” > “Firmas” > “Verificación” > desactivar “Verificar firmas al abrir el documento”

Captura_adobe

Captura_adobe2

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 77% l'ha trobat útil (39 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Trobo que deshabilitar aquesta opció a nivell general a l’Acrobat no és una bona solució, ja que si es desactiva aquesta opció el programa ja no validarà mai les firmes de forma automàtica en tots els documents PDF signats que s’obrin des del programa. Caldria que aquests problema es solucionés a nivell de plataforma EACAT.

1. Hola Ernest,

El responsable del servei ens ha indicat, que deshabilitar el botó “Envia” d’un pdf no és una opció viable, ja que justament la idea és que els usuaris puguin tramitar des de fora d’EACAT.
      El que comentes sobre que la incidència per la qual Adobe no està fent l’enviament del pdf es gestioni des d’EACAT no és viable, és un procés que s’està executant al programari Adobe que els usuaris tenen instal·lat en local a la seva màquina, de manera que no tenim cap mena d’interacció amb ell. El que fem és informar a través de les FAQs sorbe els motius pels quals es poden donar aquestes circumstàncies perquè pugueu resoldre i no es reprodueixi aquesta incidència.

Si tens cap altre dubte recorda que sempre pots contactar amb el nostre Centre d’atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pagina