Cancel·lar una publicació

Quan es passa una fase a estat “Publicat”, però no ha arribat el moment indicat a la data de publicació al perfil, i per tant, la publicació no és visible al Portal, es mostra l’opció “Cancel·lar publicació”, que torna la fase a l’estat “Validat”. No es pot cancel·lar una publicació visible al Portal. Quan una […]