Càrrega de dades a ERES 2.0 mitjançant fitxers excel

L’ERES 2.0 incorpora funcionalitats de càrrega de dades personalitzades a partir de fitxers excels disponibles pel rol administrador del servei. L’usuari amb aquest rol veurà a les opcions de la safata d’administrador el menú de la imatge:

Des d’aquest apartat es poden carregar les dades de l’excel, creat a partir del model corresponent (interessats, tipologies documentals o quadre de característiques) que podeu descarregar de sota: