Canviar el PIN i PUK de la T-CAT?

Es recomana canviar només el PIN inicial per un de la vostra elecció. Recordeu que ha ser un codi que pugueu recordar fàcilment i que no l’indiqueu a ningú.

Per tal de canviar els codis PIN i PUK cal seguir els següents passos.

1. – Introduir la T-CAT en el lector.
  2. – Accedir a Inici de Windows – Tots els programes -Safesign Standard
  3. – Dintre de la carpeta, accedir al Gestor del Token, o bé Administració de Tokens o Gestor de testimonis (depenent de la    versió de programari instal·lada).

CANVIAR EL PIN

Des de l’opció TOKEN o Testimoni de l’aplicació, s’ha de prémer a l’entrada del menú canviar el PIN

TOKEN1                        Apareixerà la següent pantallaTOKEN2

Si es canvia el PIN amb èxit, apareix un missatge que ho indica.

CANVIAR EL PUK

TOKEN1                        Apareixerà la següent pantallaTOKEN3 PUK

Si es canvia el PUK amb èxit, apareix un missatge que ho indica.

Contingut Relacionat: Programari d’instal·lació de la T-CAT

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 89% l'ha trobat útil (57 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. no puc canviar PIN pq no tinc ni CATCert o bé Safesign Standard.
    No hi ha alguna manera de fer el canvi via web connectant la targeta???

1. Hola Rosa,

Veiem que quan anem a la pàgina que ens indiques i cliquem per accedir amb certificat, ens apareix correctament la llista de certificats que tenim instal·lats. Per tant, podria ser un problema de configuració del teu equip o instal·lació del certificat. Et recomanem que obris una petició de suport amb la màxima informació possible per tal que es pugui trobar la causa. Ho pots fer des del botó “Obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta pàgina.