Canviar el PIN i PUK de la T-CAT?

Es recomana canviar només el PIN inicial per un de la vostra elecció. Recordeu que ha ser un codi que pugueu recordar fàcilment i que no l’indiqueu a ningú.

Per tal de canviar els codis PIN i PUK cal seguir els següents passos.

1. – Introduir la T-CAT en el lector.
  2. – Accedir a Inici de Windows – Tots els programes -Safesign Standard
  3. – Dintre de la carpeta, accedir al Gestor del Token, o bé Administració de Tokens o Gestor de testimonis (depenent de la    versió de programari instal·lada).

CANVIAR EL PIN

Des de l’opció TOKEN o Testimoni de l’aplicació, s’ha de prémer a l’entrada del menú canviar el PIN

TOKEN1                        Apareixerà la següent pantallaTOKEN2

Si es canvia el PIN amb èxit, apareix un missatge que ho indica.

CANVIAR EL PUK

TOKEN1                        Apareixerà la següent pantallaTOKEN3 PUK

Si es canvia el PUK amb èxit, apareix un missatge que ho indica.

Contingut Relacionat: Programari d’instal·lació de la T-CAT

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 90% l'ha trobat útil (58 vots)