Suport > Quins canals de suport tinc...

Quins canals de suport tinc si necessito ajuda?

Si tens dubtes o consultes, pots consultar els diferents canals de suport que trobaràs a la següent pàgina.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 12% l'ha trobat útil (99 vots)
Millora aquest contingut

8 Comentaris

 1. he comprovat amb facturae gob.es i la factura ara és vàlida però quan consulto el servei i estate-factura no apareix
  i no sé si ha estat enviada correctament

  1. Hola Soledat,

   Per tal de donar-te un suport més acurat, et recomanem contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, estaràn encantats d’ajudar-te!

   Atentament,

   Suport AOC

 2. Factura para el Ayuntament de Malgrat. Han rechazado la factura porque falta la descripción. Como puedo modificar la factura o tengo que hacer otra y anular la primera?

  Gracias

 3. El programa és lamentable. Suposa molta més feina, dóna molts errors i no puc saber si s’ha enviat la factura (surt un missatge que diu que si però després en la consulta no apareix, posant totes les dades correctament). La major part d’administracions tampoc estan donades correctament d’alta al FACE. És una presa de pèl i una pèrdua de diners pùblics.

  1. Hola Francesc,

   El servei e.FACT ni genera ni fa la gestió comptable de les factures, doncs d’aquest punt s’encarrega el programa de creació de factures electròniques, que utilitzi el proveïdor i el programa de gestió comptable que utilitzi l’administració destinatària, respectivament.
   No sabem a quin programa fas referencia, però si és un programa de creació i enviament de factures, hauràs de parlar amb el suport del propi programa, si el teu dubte, és sobre la bústia de lliurament, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres