Suport > Alta amb certificat a l'idCAT...

Alta amb certificat a l’idCAT Mòbil: requisits tècnics

Si disposeu de certificat digital, us podeu donar d’alta telemàticament a idCAT Mòbil.

Abans de fer-ho assegureu-vos de:

 1. Que el vostre certificat no estigui caducat
 2. Que hagi estat emès per una entitat classificada pel Consorci AOC
 3. Que el vostre sigui un certificat de persona física. Es a dir, el sistema permetrà portar a terme l’alta amb certificat sempre que el certificat sigui de:
  • Persona física (com poden ser idCAT o e-DNI)
  • Corporatiu de persona física (com la T-CAT o la T-CAT-P)
  • Persona física representant (com els certificats de representant que emet CAMERFIRMA, ANCERT i d’altres Prestadors de Serveis de Certificació)

No està permès portar a terme l’alta amb certificats de persona jurídica, ni amb segells electrònics.

 • Si el vostre és un certificat en programari, assegureu-vos que el teniu ben instal·lat i configurat per tal que sigui accessible des del vostre navegador. Consulteu les instruccions del vostre Prestador de Serveis de Certificació (p.e. idCAT Certificat).
 • Si el vostre és un certificat en targeta, o en qualsevol altre tipus de dispositiu criptogràfic, reviseu també que el programari del dispositiu (CSP o PKCS#11 i drivers del lector) estigui ben configurat. Consulteu les instruccions del vostre Prestador de Serveis de Certificació (p.e. T-CAT).

Finalment, si es compleixen aquestes condicions, per tal de poder-vos donar-d’alta necessitareu d’un telèfon mòbil. Assegureu-vos que el número de telèfon que consignareu durant el procés d’alta no hagi estat assignat a cap altra persona. Un número de telèfon només es podrà fer servir per identificar una sola persona.

Contingut relacionat: Com em puc donar d’alta amb certificat digital?

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 70% l'ha trobat útil (197 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

 1. encara que dona informació adient, no m’informa si hi ha compatibilitat amb el certificat que ja disposo (p.ex. d’idCAT), ja que és una informació bàsica saber si podré fer servir el meu certificat instal.lat al meu ordinador normalment, i a més a més podré utilitzar el mòbil quan em trobo fora, o bé aquest sistema serà substitutiu.

  1. Hola Narcis,

   Et recomanem que contactis amb el Nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa, per tal que els hi puguis exposar quin dubte tens i així et puguin ajudar.

   Atentament,

   Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres