Alta amb certificat a l’idCAT Mòbil: requisits tècnics

Si disposeu de certificat digital, us podeu donar d’alta telemàticament a idCAT Mòbil.

Abans de fer-ho assegureu-vos de:

 1. Que el vostre certificat no estigui caducat
 2. Que hagi estat emès per una entitat classificada pel Consorci AOC
 3. Que el vostre sigui un certificat de persona física. Es a dir, el sistema permetrà portar a terme l’alta amb certificat sempre que el certificat sigui de:
  • Persona física (com poden ser idCAT o e-DNI)
  • Corporatiu de persona física (com la T-CAT o la T-CAT-P)
  • Persona física representant (com els certificats de representant que emet CAMERFIRMA, ANCERT i d’altres Prestadors de Serveis de Certificació)

No està permès portar a terme l’alta amb certificats de persona jurídica, ni amb segells electrònics.

 • Si el vostre és un certificat en programari, assegureu-vos que el teniu ben instal·lat i configurat per tal que sigui accessible des del vostre navegador. Consulteu les instruccions del vostre Prestador de Serveis de Certificació (p.e. idCAT Certificat).
 • Si el vostre és un certificat en targeta, o en qualsevol altre tipus de dispositiu criptogràfic, reviseu també que el programari del dispositiu (CSP o PKCS#11 i drivers del lector) estigui ben configurat. Consulteu les instruccions del vostre Prestador de Serveis de Certificació (p.e. T-CAT).

Finalment, si es compleixen aquestes condicions, per tal de poder-vos donar-d’alta necessitareu d’un telèfon mòbil. Assegureu-vos que el número de telèfon que consignareu durant el procés d’alta no hagi estat assignat a cap altra persona. Un número de telèfon només es podrà fer servir per identificar una sola persona.

Contingut relacionat: Com em puc donar d’alta amb certificat digital?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 57% l'ha trobat útil (1499 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi