Afegir un tràmit al catàleg de tràmits

Si tenim catàleg propi, podem afegir un nou tràmit a una família del catàleg.

Cliquem sobre el botó ,i accedim a la pantalla per a donar d’alta una nova família:

El camps Família, Codi intern i Denominació són camps obligatoris.

Primer, cal seleccionar a quina família volem incorporar el tràmit que volem donar d’alta. El camp Codi intern és per a identificar amb un codi intern el tràmit i el camp Denominació és per a posar nom a la nova família. El camp Descripció permet incorporar informació del tràmit.

Un cop informats els  camps, cliquem a per a guardar la nova família al catàleg propi de l’ens.