Nivell de seguretat no adequat en accedir amb certificat, per què?

Si en intentar l’accés a una notificació amb un certificat digital de signatura electrònica avançada, com per exemple el certificat idCAT del Consorci AOC, apareix aquest missatge:

El certificat del signant per aquesta notificació ha de ser de nivell 4 (signatura electrònica reconeguda),

la raó és que l’organisme notificador té l’opció de seleccionar el nivell mínim de signatura en crear la notificació i en aquest cas, ha decidit que la notificació ha de ser acceptada amb Signatura reconeguda (certificat en targeta com el eDNI,…).

Exemple: les notificacions de l’àmbit de contractació, requereixen necessàriament accés amb certificat i aquest ha de ser de nivell de seguretat 4.

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-13 rating, 23 votes)
El 22% l'ha trobat útil (23 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

 1. Hola

  A nosaltres el missatge que ens surt és:
  SIGNATURA RECONEGUDA (ES NECESSITA CERTIFICAT DE NIVELL 4) però no ens deixa accedir a al notificació sino que ens demana tornar a signar-la

  1. Hola Yolanda,

   La raó és que l’organisme notificador té l’opció de seleccionar el nivell mínim de signatura en crear la notificació i en aquest cas, ha decidit que la notificació ha de ser acceptada amb Signatura reconeguda.En aquest cas has de disposar d’un certificat de nivell 4.
   Pots veure la llista d’entitats classificades.per tal que vegis el nivell dels certificats.
   Tanmateix, si tens cap dubte addicional, sempre pots contactar amb el nostre centre d’atenció a l’usuari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament

   Suport AOC

CA ES EN