Com accedir a la notificació/comunicació que he rebut?

Nota sobre l’accés amb dispositius mòbils: es pot accedir a les notificacions que requereixen paraula de pas però no a les que fan servir certificat digital. Aquestes caldrà obrir-les amb un PC.

Els passos per accedir a la notificació/comunicació electrònica són els següents:

Pas 1.- Accedir a l’adreça web que arriba amb la notificació per correu electrònic:

notum

Pas 2.- A la següent pantalla caldrà escollir la forma d’accés: certificat digital o amb contrasenya d’un sol ús :

notum1

Si no tenim dni digital, o idCAT, o qualsevol altra sistema de signatura digital, cal escollir l’opció de la dreta “Amb contrasenya d’un sol ús”.

Pas 3.- Ens demana les dades del NIF/ correu electrònic i/o telèfon mòbil: cal que s’introdueixin les mateixes dades que hem donat al fer la notificació.

notum2

Pas 4.- Qual cliquem a “Envia’m la contrasenya” ens quedem amb la següent pantalla a l’espera de rebre per correu electrònic o pel telèfon mòbil (segons el que haguem escollit en el pas anterior) la contrasenya:

notum3

Pas 5.- Pel correu electrònic o pel telèfon mòbil (segons el que haguem triat a la pantalla anterior) ens arriba la contrasenya personal, d’un sol ús que, un cop introduïda, ens portarà a la comunicació electrònica. Aquesta contrasenya té una període de validesa d’uns 30 minuts.

image005

Pas 6.- Introduïm la contrasenya que ens ha arribat (només serà vàlida durant 30 minuts)

image006

Pas 7.- Introduïda la contrasenya, arribem a la darrera pantalla on es troba la nostra comunicació electrònica. És recomanable guardar-se el document a l’ordinador.

notum6

Contingut Relacionat: requisits tècnics d’accés a notificacions d’e-NOTUM

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 46% l'ha trobat útil (39 vots)
Millora aquest contingut

8 Comentaris

 1. El titol es incorrecte sobre la informació que es dona. Per a ordinadors nous amb Windows 10 per exemple un pot pensar que aqui trobarà el que necessita per anar superant totes les molesties d’utilitzar certificats propietaris i navegadors que no venen instal.lats per omisió, pero no és així.

  1. Hola Daniel,

   Hem afegit a la FAQ sobre la que fas referència, contingut relacionat sobre el requisits tècnics necessaris per accedir a la notificació/comunicació rebuda.

   Gràcies!

  1. Hola Cesc,

   Per tal d’accedir a les comunicacions a través del mòbil, has de tenir en compte que només podràs accedir a les notificacions que requereixen paraula de pas, i la manera de fer-ho es tal i com indica la FAQ a la que fas referència, però amb les pantalles adaptades a la teva versió mòbil.

   Esperem haver-te ajudat!

  1. Hola Enrique,

   Si tens qualsevol problema per accedir a una notificació o comunicació si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la plana.

   Atentament,

   Suport AOC

   1. A mi me ha llegado un mensaje al móvil diciendo que tengo una notificación a mi disposición, pero el NIF que pone: ****45006 no es el mio. Esto no es normal, verdad?

    1. Hola Manolo,

     Te recomendamos consultar con el organismo notificador los datos a los que va asociada la notificación, si has recibido el mensaje es porqué en algún momento se ha facilitado este móvil y este NIF para la recepción de notificaciones.

     Atentamente,

     Suport AOC

CA ES EN