Com puc obrir documents adjunts d’e-TRAM?

Per obrir els documents adjunts que és reben en les entrades e-TRAM cal accedir a la part de gestió de l’e-TRAM/e-TRAC amb el navegador Internet Explorer 11 i activar el mode de compatibilitat del navegador per a aquesta pàgina seguint els passos següents:

– Obrir el navegador, accedir a la pàgina a la qual es vol navegar (en aquest cas, la pàgina principal de la plataforma de tràmits e-TRAM / e-TRAC).

– Un cop carregada la pàgina, prémer la icona de la roda que surt a la part superior dreta del navegador (Eines). Es desplegarà un menú, on cal accedir a l’opció “Configuració de Vista de compatibilitat”.

– S’obrirà una nova finestra, on només cal prémer el botó “Afegir” i a continuació el botó “Tancar”

– Posteriorment es podrà accedir a la plataforma e-TRAM /e-TRAC sense problemes.

Un cop realitzada aquesta configuració cal seleccionar el document que es desitja obrir i fer clic a la lupa que apareix al costat dret.

Recorda que a la finestra “fitxers adjunts”ha d’aparèixer l’opció de Tancar i de Veure la Sol·licitud PDF, si no fos així cal fer clic a la cantonada inferior dreta i fer lliscar la finestra per fer-la més gran.

image002