A qui se li envia el PIN dels certificats d’aplicació?

Quan es sol·licita un certificat d’aplicació que disposi de PIN, el codi PIN el rebrà per correu electrònic el responsable de servei (titular o suplents) que hagi de procedir al seu lliurament des de la Carpeta del Subscriptor. Rebrà el correu a l’adreça d’aquesta persona (responsable de servei que hagi fet la descàrrega), indicada a la darrera fitxa de subscriptor que l’ens hagi enviat a l’AOC.

Per recuperar aquest Pin, caldrà que el responsable de servei sol·liciti la recuperació des de la carpeta de subscriptor. No es podrà fer des de l’adreça de scd.aoc.cat/pin com en el cas dels certificats personals.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 11% l'ha trobat útil (9 vots)