A qui se li envia el PIN dels certificats de dispositiu?

Quan es sol·licita un certificat de dispositiu que disposi de PIN, el codi PIN el rebrà per correu electrònic el responsable de servei (titular o suplents) que hagi de procedir al seu lliurament des de la Carpeta del Subscriptor. Rebrà el correu a l’adreça d’aquesta persona (responsable de servei que hagi fet la descàrrega), indicada a la darrera fitxa de subscriptor que l’ens hagi enviat a l’AOC.

Per recuperar aquest Pin, caldrà que el responsable de servei sol·liciti la recuperació des de la carpeta de subscriptor. No es podrà fer des de l’adreça de scd.aoc.cat/pin com en el cas dels certificats personals.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-5 rating, 7 votes)
El 14% l'ha trobat útil (7 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Josep,

Tal i com indica la FAQ sobre la que fas referència, el codi PIN el rebrà per correu electrònic el responsable de servei (titular o suplents) que hagi de procedir al seu lliurament des de la Carpeta del Subscriptor.
      Tanmateix, si tens algun dubte addicional, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.