Segona ronda de formacions sobre els recursos de Seu-e 2.0 i Transparència

tallerAl llarg dels mesos de desembre i gener, s’està realitzant la segona ronda de formacions del nou servei de Seu-e 2.0 i Transparència, sobre els recursos i serveis de Transparència destinats als ens locals de Catalunya, organitzada per les Diputacions.

Aquestes sessions, que tenen l’objectiu de donar a conèixer les obligacions legals de transparència i presentar els recursos de Transparència destinats als ens locals, entre els que destaca el Servei de Seu-e 2.0 i Transparència del Consorci AOC, així com el suport organitzatiu, jurídic i tècnic que tindran els ens locals a la seva disposició.

Les formacions estan dirigides al personal tècnic de l’Administració local que hagin sol·licitat el nou servei de Seu-e 2.0 i Transparència.

Podeu trobar més informació (calendari i programa) en el següent enllaç: Formacions Transparència

Properament, es calendaritzaran més sessions presencials i el Consorci AOC posarà a disposició dels ens, un curs de formació virtual. Ara mateix podeu consultar ja els continguts del mateix, en el mateix enllaç.

Podeu consultar els videos de la sessió de Barcelona, realitzada el passat 19 de novembre, en el següent enllaç: Formacions Transparència

X