Revisa els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital 2021 del teu ajuntament o consell comarcal

Des de l’AOC estem eleborant l’Índex de Maduresa Digital (IMD) dels ajuntaments i consells comarcals corresponent a 2021. La puntuació obtinguda en aquest índex ens servirà per crear la llista d’ens guardonats amb els Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any a les administracions locals capdavanteres en transformació digital.

Per calcular els indicadors que ens permeten obtenir l’Índex de Maduresa Digital tenim en compte:

  1. Les dades d’ús dels serveis AOC
  2. L’anàlisi dels webs dels ens locals
  3. Les esmenes que ens envien els ens implicats

1. Reviseu les vostres dades

És per aquest motiu que fem una crida a revisar les dades de cada ens per ajustar l’Índex de Maduresa Digital 2021. Podeu revisar les dades del vostre ens accedint al web on publiquem els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital 2021 

2. Veieu dades inexactes?

Un cop revisada la informació, i en cas que hagueu trobat alguna dada inexacta, podeu enviar les vostres esmenes mitjançant els un dels dos formularis següents, segons la vostra integració amb MUX. La data límit és el dia 4 de març de 2022.

Important: Si el vostre ens no està integrat de forma efectiva amb el servei MUX de l’AOC, cal que informeu al formulari d’esmenes el número de registres totals d’entrada i de sortida del vostre ens. Aquesta dada és molt important per l’elaboració de l’índex.

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Podeu ampliar informació sobre la metodologia per elaborar l’Índex de Maduresa Digital 

X