Modificació de l’ítem “Tauler d’edictes i anuncis”: enllaç a l’eTauler

etaulerFins ara, l’ítem “Tauler d’edictes i anuncis” del servei de Seu-e 2.0 i Transparència, oferia les dades de l’eTauler (d’aquells ens que disposaven del servei eTauler del Consorci AOC), en format de dades obertes. De totes maneres, l’actualització d’aquestes dades no era immediata, de manera que si un ens publicava un document a l’eTauler, aquest no s’actualitzava instantàniament.

D’aquesta manera, fins que l’actualització del servei de Seu-e 2.0 i Transparència no sigui immediata, a tenor dels suggeriments dels usuaris, s’ha decidit implementar un enllaç automàtic a l’eTauler, en aquest ítem, en compte de les dades obertes, en el desplegament de millores i correctius del passat 20 de juliol.

En els portals creats a posteriori, el redireccionament apareixerà de manera visible automàticament.

En el cas dels ens creats amb anterioritat, s’ha suggerit el redireccionament en el mode edició, si voleu implementar-lo, només cal accedir a l’ítem en mode edició i activar-lo.

Si teniu algun dubte al respecte, podeu consultar el nostre Portal de Suport o bé, contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte.

X