Mapa d’Administració Electrònica: ens ajudes a revisar-lo?

Esmenes Mapa Administració Electrònica

El proper 7 de març de 2019, a les 16.30 hores, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es durà a terme el lliurament dels Reconeixements d’Administració Oberta.

Aquests guardons s’entreguen en base als resultats dels indicadors de l’Informe del Mapa d’Administració Electrònica de 2018 que hem elaborat a partir de les dades que disposa el Consorci AOC i de l’anàlisi de les webs dels ens locals durant el segon semestre de 2018.

Ens ajudes a revisar-lo?

Prèviament al tancament de l’informe us el compartim per si voleu revisar els resultats del vostre ens i fer-nos arribar alguna esmena al respecte.

La data límit per a l’enviament d’esmenes és el proper 11 de febrer de 2019. Podeu consultar els indicadors relatius al vostre ens i enviar les esmenes en el següent enllaç: Dades Mapa

El Mapa d’Administració Electrònica és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau d’implantació dels serveis públics digitals.

Podeu obtenir més informació sobre el mapa i la metodologia per al còmput dels reconeixements en el següent enllaç: Reconeixements Administració Oberta

X