Jornada-taller: L’administració serà digital o no serà

La Fundació Universitat de Girona i la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’AOC, organitzen  el dia 5 de juliol la Jornada-taller: L’administració serà digital o no serà, al CaixaFòrum de Girona.

Sovint ens preguntem: com hem d’afrontar tots els canvis que s’estan produint en la societat digital? Com aprofitem les oportunitats que aquestes suposen per millor l’eficiència i eficàcia de les administracions i donar un millor servei al ciutadà?

Tots aquests temes i altres es tractaran al Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Localperò si no t’hi has pogut apuntar, et convidem a fer-ne un tastet en aquesta Jornada!

Comptarem amb la presència de Xavier Marcet (reconegut innovador); realitzarem un taller Lego Serious Play, a càrrec de Begoña Ballvé i Valentín Gómez de l’ajuntament de Mollet del Vallès, per a innovar en la transformació cultural en un entorn digital i els valors públics; i Miquel Estapé ens explicarà exemples d’innovació en el sector públic.

La Jornada està oberta a qualsevol treballador de les administracions locals que es trobi immers en un procés de transformació digital o bé vulgui aprofundir sobre els seus reptes i oportunitats.

Per a més informació: Jornada

Per a inscriure-us: Formulari

X