Estrella Montolío inaugura la 4ª edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

El proper 24 de setembre s’iniciarà la quarta edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC, amb els i les representants de les institucions organitzadores i la nova promoció d’alumnes.

La ponència inaugural, que es podrà seguir en línia a través de canal de Youtube de l’AOC, anirà a càrrec d’Estrella Montolío, catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona i experta en comunicació, que centra la seva activitat professional en l’estudi dels intercanvis comunicatius en els contextos professionals i és especialista en clarificació del discurs jurídic administratiu institucional.

Sota el títol “Digitalització, transparència i Govern Obert. El repte d’assolir una comunicació clara”, Estrella Montolío ens parlarà sobre com, en els darrers anys, conceptes com modernització de l’administració, administració eficient, transparència, digitalització o accessibilitat han esdevingut habituals i per tant, es presenten com a objectius necessaris per cobrir les necessitats i les expectatives de la ciutadania del segle XXI. Tot i això, l’experiència habitual de la ciutadania en la seva comunicació amb l’Administració no és ni fluida, ni senzilla, ni clara, ni amable, frustració que s’ha accentuat molts cops amb les processos de digitalització. Per tant, la implementació de metodologies de comunicació clares constitueix el principal repte de les nostres administracions.

18:30 h – Inauguració institucional de la 4ª edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local a càrrec de:

  • Il·ltre. Sr. Pau Presas, vicepresident primer de la Diputació de Girona.
  • Sra. Pilar Marquès, directora general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació.
  • Sra. Àstrid Desset, directora del Consorci Administració Oberta de Catalunya.
  • Sra. Anna Guitart, delegada de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya a Girona.

19:00 h – Ponència inaugural “Digitalització, transparència i Govern Obert. El repte d’assolir una comunicació clara”, a càrrec d’Estrella Montolío

La sessió es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de l’AOC.

X