ER T-CAT: adaptació dels perfils dels certificats digitals al reglament eIDAS.

Amb motiu de l’adaptació dels perfils dels nostres certificats al Reglament eIDAS, durant la segona quinzena de Juny  està previst un tall al Servei de Certificació Digital d’un dia sencer, per l’aplicació d’una sèrie de canvis, alguns dels quals us detallem a continuació:

Canvis que afecten al perfil de la T-CAT personal en targeta:

Canvis que afecten a la T-CAT P (personal en programari)

  • Aquest certificat deixarà d’incloure l’opció de xifrat.

Nous perfils inclosos al catàleg de certificats: Inicialment aquests certificats s’emetran només des de l’Entitat de Registre del Consorci AOC. Incorporen la validació de documents oficials acreditatius del pseudònim i/o representant, afegits a la sol·licitud:

Canvis als certificat de dispositiu:

També teniu a la vostra disposició el nou paquet de certificats de proves en aquest enllaç per tal que el feu servir per fer les proves necessàries per adaptar els vostres programaris.

Addicionalment us informem que el tall de servei necessari per l’aplicació dels canvis exposats en aquest comunicat implicarà una pèrdua de tota la informació relativa a sol·licituds de certificats que no estiguin generats (aprovats i descarregats en el cas dels certificats en programari). Per aquest motiu, us recomanem no deixar sol·licituds a EACAT pendents d’enviar o signar, ni pendents d’aprovar o generar des de l’Entitat de Registre.

Us informarem a través d’aquest espai a mesura que tinguem més dades sobre les dates definitives del tall del servei i l’aplicació dels canvis exposats.

 

X