Els lleidatans voten els pressupostos amb idCAT Mòbil

Els segons Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Lleida han rebut un 50% més de votants que el darrer any, segons ha manifestat el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, en finalitzar l’escrutini d’aquest procés electoral.

En total, han estat 3.023 lleidatans i lleidatanes qui han escollit entre les 128 propostes (43 projectes de ciutat, d’entre 50.000 i 200.000 euros de pressupost, i 83 projectes de barri, de menys de 50.000 euros). Aquesta xifra suposa un 2,65% del cens, en el qual eren inclosos tots els majors de 16 anys.

El tinent d’alcalde Joan Gómez s’ha felicitat per aquest increment de participació de gairebé el 50%, el qual s’ha registrat majoritàriament en el vot electrònic, què s’ha doblat respecte a l’any passat, tot i que s’han augmentat el nombre de taules per emetre l’escrutini de forma presència.

Gómez ha valorat positivament aquest increment de gairebé mil ciutadans i ho relaciona amb l’activitat que les diverses entitats i associacions veïnals han realitzat a l’hora de promoure els diferents projectes. “Qui s’ha implicat, al final ha tingut un millor resultat”, ha dit, quan ha anunciat que la proposta per construir una coberta lleugera a l’exterior de l’escola de Malpartit ha estat el projecte de ciutat guanyador del procés.

X