Els Consells Comarcals ja disposen del nou eTRAM

La nova versió de l’eTRAM inclou novetats en el disseny i millores d’usabilitat en l’entorn ciutadà. A primer cop d’ull s’observa una clara millora en la presentació del catàleg, el contingut de la fitxa dels tràmits o els formularis electrònics. Aquesta nova versió inclou més informació addicional sobre si el tràmit requereix d’autenticació o la possibilitat d’imprimir el formulari per a la seva posterior presentació en el registre d’entrada presencial.

El procés de desplegament de la nova versió d’eTRAM es va iniciar durant els mes de desembre passat amb l’eTRAM dels Consells Comarcals del Garraf i de la Conca de Barberà. Durant les properes setmanes s’anirà treballant en la migració dels gairebé 800 ajuntaments i altres ens que actualment disposen de la solució de tramitació.

Pel que fa a la gestió, els ens que es vagin migrant rebran un correu amb tota la informació dels canvis i aspectes que hauran de considerar a l’hora d’actualitzar la informació que apareix a la seva SEU electrònica. Podeu fer una ullada a la demostració del nou eTRAM.

X