El servei de subvencions per a projectes de recuperació de la memòria democràtica 1931-1980 es publica a EACAT

El Departament de Justícia obre la convocatòria de subvencions dels àmbits 1, 2 i 3 a ens locals per a projectes adreçats a recuperar la memòria democràtica a través de la posada en valor i difusió del patrimoni memorial de Catalunya del període 1931-1980, per a actuacions desenvolupades els anys 2020 i 2021 (ref. BDNS 573427).

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 17 d’agost de 2021.

Els ens locals sol·licitants poden fer actuacions al patrimoni memorial incloses en els àmbits següents:

  • Àmbit 1. Projectes adreçats a la conservació, la reparació i la difusió d’espais de memòria que ja hagin estat objecte d’actuacions de recuperació de la memòria democràtica de Catalunya.
  • Àmbit 2. Projectes per a la recuperació, dignificació i difusió d’espais de memòria relacionats amb esdeveniments succeïts durant la Segona República, la Guerra Civil, la dictadura, la Transició, o relatius a l’exili, la deportació, la repressió franquista, la resistència democràtica i la construcció de la societat democràtica.
  • Àmbit 3. Projectes per a l’establiment de senyalització d’espais i llocs públics o la realització d’obres en espais de memòria.

Trobareu més informació en les seves bases reguladores.

Per tramitar aneu a Tràmits, en el Catàleg de tràmits i, concretament, al servei JUS – Subvencions per a projectes de recuperació de la memòria democràtica 1931-1980.

X