eGovernment a Espanya, noves dades sobre l’ús dels serveis públics digitals

joinup-spainEl percentatge de persones que fan ús d’Internet per relacionar-se i interactuar amb les administracions públiques a Espanya se situa per sobre de la mitjana de la Unió Europea. Aquesta és una de les dades que es desprèn dels indicadors sobre e-Government publicats al portal Joinup.eu, en una nova edició de la fitxa d’Espanya sobre administració electrònica (eGovernment Factsheet Spain).

Aquesta fitxa ofereix diversos continguts en relació al desenvolupament de l’e-Administració a Espanya durant l’any 2014. Pel que fa als gràfics referents a l’eGovernment, es mostra una millora en l’ús dels serveis públics digitals, amb dades per sobre de la mitjana de la UE. Per exemple, el percentatge de ciutadans que ha fet ús d’Internet per interactuar amb les autoritats públiques a Espanya és del 49% (enfront 47% mitjana UE) i un 29% han enviat formularis complimentats a l’Administració per via electrònica (26% mitjana UE).

Els indicadors d’aquest estudi mostren les dades recollides per Eurostat i es poden consultar a l’enllaç següent: Eurostat

La fitxa també inclou indicadors de societat de la informació i dades sobre l’estratègia, les infraestructures, el marc legal i els actors principals implicats en matèria d’administració electrònica a Espanya.

Per consultar les fitxes publicades tots els països, podeu accedir a l’enllaç següent: eGovernment Factsheets

X