Arran de la nova entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) el passat 25 de maig; hem actualitzat la política de tractament de les seves dades i creiem oportú informar-li d’aquests canvis:

Responsable
Director/Directora gerent del Consorci AOC

Finalitat
Enviar comunicacions per correu electrònic relatives al contingut que es publica al bloc del Consorci AOC (objectius del Consorci AOC, serveis que presta, events divulgatius, publicacions i altres informacions que poden ser d’interés pels subscrits als blogs).

Les comunicacions s’enviaran d’acord a les preferències de subscripció que s’hagin seleccionat i en el cas d’usuaris de serveis aquelles relatives al servei prestat.

Legitimació

  • Consentiment
  • Fi compatible amb la prestació dels serveis del Consorci

Destinataris
Les vostres dades no es cediran ni comunicaran a tercers.

Administrem la subscripció utilitzant la plataforma MailChimp. Les dades de les persones que s’han subscrit són objecte d’una transferència internacional atès que és una empresa nordamericana i que els seus sistemes radiquen fora de la UE.

Exercici de drets
Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació i portabilitat

Us oferim més detall en la nostra politica de privacitat dels blogs.

Per últim, només recordar-vos que sempre podeu gestionar la vostra subscripció des de l’enllaç que trobareu al peu dels correus electrònics que rebeu.

Gràcies, per la vostra confiança.
L’equip de l’AOC

X