Codis PIN i PUK de la T-CAT: obtenció, recuperació i desbloqueig

La T-CAT és el certificat digital dels treballadors públics de Catalunya, permet identificar-se, signar i securitzar dispositius i aplicacions. Per utilitzar la T-CAT en targeta cal disposar dels seus codis PIN i PUK, ja que serà necessari introduir el PIN en cada ús de la T-CAT, i en cas de bloqueig d’aquest, per desbloquejar-lo caldrà disposar del PUK. 

Les principals accions relacionades amb els codis PIN i PUK de la T-CAT són les que enumerem a continuació: 

  • Obtenció: quan el teu responsable del servei completi el lliurament de la teva T-CAT, rebràs un correu electrònic amb els codis PIN i PUK.  
  • Recuperació: en cas d’oblit o pèrdua, per tal de recuperar els codis PIN i PUK originals associats al teu certificat segueix els passos de la FAQ Com puc recuperar el PIN / PUK de la T-CAT? 
  • Bloqueig: en cas que hagis bloquejat el codi PIN del certificat (després d’introduir tres intents erronis), caldrà desbloquejar-lo amb el PUK seguint els passos de la FAQ Com desbloquejar el PIN de la T-CAT?. En cas que no recordis o no trobis el PUK del certificat vigent, podeu fer la recuperació seguint els passos de la FAQ Com puc recuperar el PIN / PUK de la T-CAT? 

Pots consultar tota la informació sobre els codis PIN i PUK de la T- CAT al Portal de Suport de T-CAT. 

X