[Resolta][Externa] Incidència detectada al rendiment de les eines d’e-Contractació (PSCP, Sobre Digital i RPC)

05/03/2020 12:30: La incidència que afectava els serveis al Centre de Processament de Dades en el qual estan allotjades, entre d’altres, les aplicacions d’e-Contractació (Plataforma de Serveis de Contractació Pública, Sobre digital, RELI i RPC) es troba actualment resolta.

Aquests serveis ja tornen a estar disponibles.

04/03/2020 11:00:

La incidència al Centre de Processament de Dades en el qual estan allotjades, entre d’altres, les aplicacions d’e-Contractació (Plataforma de Serveis de Contractació Pública, Sobre digital, RELI i RPC), continua vigent.

L’equip tècnic de les eines, del Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda, està monitoritzant i treballant en la resolució de la incidència. Us informem, així mateix, que els serveis estan parcialment operatius des de dilluns 02/03/2020.

El termini de tramesa de dades contractuals relatives a 2019 a la Junta Consultiva de Contractació Administrativa a través del Registre Públic de Contractes, s’ha ampliat fins al 06/03/2020 com a darrera data definitiva.

02/03/2020 11:52:

Des del Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda ens han informat que la incidència que s’està produint des de la setmana passada al Centre de Processament de Dades en el qual estan allotjades, entre d’altres, les aplicacions d’e-Contractació (Plataforma de Serveis de Contractació Pública, Sobre digital, RELI i RPC), està provocant una inestabilitat molt greu del servei.

Des del mateix Departament ens han comunicat que sent conscients de l’impacte que aquesta incidència aliena a les eines d’e-contractació té per a les milers de persones que en són usuàries s’estan posant tots els mitjans a l’abast per resoldre-la al més aviat possible.

 

27/02/2020 09:40:

S’ha detectat una incidència que pot afectar de manera intermitent al rendiment dels serveis de Contractació electrònica (Plataforma de Serveis de Contractació Pública, Sobre Digital i Registre Públic de Contractes).

Els tècnics del Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda estan treballant per resoldre-ho en el menor temps possible.

Trobareu tota la informació sobre qualsevol afectació al web de l’estat dels serveis AOC.

X