[Finalitzada][AOC]Baixa definitiva del servei DESA’L

A partir del 14 d’abril el servei DESA’L ja no estarà disponible a l’apartat d’Aplicacions, ja que el servei ja no es troba operatiu per discontinuïtat del servei.

En els darrers mesos hem estat treballant per donar alternatives als ens i usuaris del servei i un cop finalitzades aquestes tasques comuniquem la baixa definitiva del servei. Les tasques que hem fet són les següents:

1- Transferir els expedients tancats al servei iArxiu

2- Migrar els expedients oberts al servei ERES que inclou un mòdul de registre d’expedients que permet als usuaris disposar de les mateixes funcionalitats que tenia DESA’L i d’altres de noves que permeten disposar d’una bona alternativa.

3- Fer una exportació de tots els expedients i documents de DESA’L per tal que els ens usuaris puguin disposar de tota la informació del servei i la puguin integrar en els seus sistemes d’informació.

4- Des del 13 de març ja no es va permetre crear nous expedients i documents, ni tampoc es guarda cap justificant de consulta de Via Oberta per pantalles EACAT a DESA’L: https://www.aoc.cat/2021/1000284783/afectacions-del-tancament-de-desal-a-les-consultes-per-lots-de-via-oberta-i-la-gestio-documentals-de-les-consultes-dinteroperabilitat/

Ara bé i, en compliment de les condicions de prestació del servei, si algun ens necessita l’exportació de les seves dades ens ho pot fer arribar abans del 30/04/2021 obrint una petició al nostre portal de Suport.

X