9 de cada 10 participants en el Congrés Govern Digital 2021 el recomanen

Dels resultats de l’enquesta de valoració que han respost els participants de la 4a edició del Congrés Govern Digital se’n desprén que 9 de cada 10 persones que hi van participar recomanarien el congrés als seus amics i companys, amb una puntuació de 7 o superior d’acord a la metodologia NPS. I d’aquests, el 66% estan molt satisfets amb una puntuació de 9 o superior. És una excel·lent valoració d’una edició del congrés atípica perquè enguany el #CGD2021 ha estrenat format híbrid combinant la participació presencial dels ponents amb l’assistència en línia dels participants i ha comptat amb un complet programa de sessions entre les que hi havia ponències, taules rodones, rotllanes i tallers presencials i virtuals.

Pel que fa a les sessions més ben valorades la ponència magistral “Cap a una Intel·ligència Artificial al servei de la societat“, de la Dra. Nuria Oliver, se situa en primera posició seguida de “Hackejant la por a la transparència“, de Jaime Gómez-Obregón i “Camí cap al núvol de l’AOC“, amb Rubén Cortés i Gustau Serra.

Sessions més ben valorades al Congrés Govern Digital 2021
Sessions més ben valorades al Congrés Govern Digital 2021

Pel que fa als punts forts, les persones que han participat en l’enquesta de satisfacció han destacat la bona organització, el programa extens i variat, el format híbrid, amb ponents al plató i actuacions en directe, que ha permès que l’audiència virtual no s’hagi sentit sola “a casa”, i un fil conductor (el de les exploracions) molt ben portat que ha donat dinamisme i cohesió a l’esdeveniment.

En xarxes socials, s’han generat 1500 piulades, hi ha hagut 350 usuaris actius, 6.000 interaccions i 19.000 visualitzacions dels vídeos.

Impacte del Congrés Govern Digital 2021 a les xarxes socials
Impacte del Congrés Govern Digital 2021 a les xarxes socials

Els 2.000 participants actius al Congrés van poder seguir vuitanta sessions amb la intervenció de 178 de ponents. També van participar al congrés 56 organismes públics i una trentena d’empreses patrocinadores que amb la seva col·laboració econòmica fan viable aquest esdeveniment.

Podeu consultar totes les dades a la:

Materials del Congrés Govern Digital 2021

Si vols recuperar alguna de les sessions del congrés que no vas poder veure o fer un segon visionat a alguna a la que vas participar, ara pots veure-les totes. També pots accedir a les fotografies i les presentacions d’aquesta 4a edició del #CGD2021.

Consulta els materials del Congrés, visualitza els vídeos, descarrega’t les presentacions, i les fotografies.

X