Servei de Certificació Digital: intervenció programada per adaptació de perfils de certificats a EIDAS (21/06/2017)

Per tal d’aplicar els canvis comunicats al Servei de Certificació Digital, el dia 21/06/2017 es farà una intervenció que afectarà tant als usuaris de T-CAT, com a les Entitats de Registre T-CAT i idCAT de la manera indicada a sota per cada cas:

T-CAT:

  • Sol·licitud d’emissió, renovació, revocació de certificats T-CAT a través d’EACAT: No es podran gestionar durant tot el dia. El servei tornarà a estar operatiu al dia següent a la intervenció. Les sol·licituds pendent de signar desapareixeran i caldrà tornar a gestionar-les.
  • Gestions de través de la carpeta de subscriptor (lliurament i descàrrega de certificats): El servei tornarà a estar operatiu al dia següent a la intervenció. Tots els certificats en programari (T-CAT P i certificats de dispositiu) que hagin quedat pendents de lliurament i descàrrega abans del 21/06/2017 desapareixeran de carpeta de subscriptor i no es podran lliurar un cop finalitzada la intervenció. En aquest sentit, caldrà que descarregueu aquests certificats abans del 21/06/2017 o caldrà tornar-los a sol·licitar.

Entitats de Registre T-CAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podran peticionar, aprovar ni emetre certificats fins al dia següent a la intervenció.

Entitats de Registre idCAT: la intervenció afectarà a la sol·licitud, emissió i gestió de certificats idCAT a partir de les 15:00 hores.

Pel que fa al reconeixement dels perfils dels nous certificats (T-CAT i idCAT) a les aplicacions, us recordem que teniu a la vostra disposició el nou paquet de certificats de proves en aquest enllaç per tal que el feu servir per fer les proves necessàries per adaptar els vostres programaris.

X