Validador: recordatori d’intervenció programada a l’entorn de Preproducció (15/12/2016 9:30h)

Us recordem que demà dijous 15 de desembre a les 9:30h es realitzarà el canvi del CDS del Validador (PSIS) en l’entorn de PREPRODUCCIÓ.

Adjuntem el nou certificat:

Aquest certificat té una longitud de clau 2048 bits, i algorisme de hash SHA-256. L’emissor del certificat és EC-SectorPublic. Adjuntem també doncs la CA EC-SectorPublic per aquells clients que necessitin incloure-la al seu magatzem de certificats de confiança.

Es recomana a tots els clients del servei Validador (PSIS) que consumeixen el servei per HTTPS, que comprovin si el seu sistema suporta l’intercanvi de claus amb el nou CDS a l’entorn de PREPRODUCCIÓ. Per tant, caldria que tots aquests clients comprovin a partir del dia 15 de desembre que poden continuar fent ús del Validador en l’entorn de PREPRODUCCIÓ sense problemes. Cas que no, disposeu fins el dia 11 de gener per adaptar els vostres sistemes. Tenir en compte que les operacions de validació, completat, i segellat de temps es poden realitzar totes per HTTP.
Per a més informació sobre aquesta intervenció podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport del Validador.

X