Recordeu que la nova aplicació del SCD entra en producció

Us recordem que el proper dimarts 19 d’abril a les 8 del matí, sortirà en producció nova aplicació de les Entitats de Registre T-CAT i la nova Carpeta del Subscriptor tal i com us ho vam avançar el passat 31 de març.

És necessari que per aquesta data tots els operadors tinguin els seus ordinadors adaptats per poder operar amb la nova aplicació

  • Tenir instal·lada la darrera versió de JAVA que es pot descarregar des d’aquí
  • Si es vol treballar amb Chrome caldrà que s’instal·li una extensió que ho requerirà en el moment de realitzar el lliurament i que només caldrà que seguiu els passos marcats. Si es vol treballar amb Internet Explorer no caldrà instal·lar res.
  • L’ordinador a on està ubicada la impressora de targetes ja es troba adaptat.

L’entrada en producció de la nova aplicació i la nova Carpeta del Subscriptor no afectarà als certificats emesos (continuaran sent vàlids) i tampoc l’operativa de les peticions d’emissió i revocació que es realitzen per l’EACAT .

En aquest enllaç trobareu als manuals d’ús d’aquesta nova aplicació.

Per a poder realitzar tots els canvis de plataforma el proper dimarts dia 14 d’abril a les 15h, el Servei de Certificació Digital del Consorci AOC restarà aturat i no es podran realitzar tasques de sol·licitud de certificats ni de revocació, caldrà que tingueu els certificats generats (tots els certificats que no estiguin generats en aquesta data es perdran). El servei es restablirà dimarts dia 19 a les 8 del matí.

El dia 14 d’abril, també serà necessari que el responsable de l’entitat de registre virtual de cada ens hagi lliurat tots els certificats que tingi pendents i que no quedi res pendent a l’EACAT.

X