Recordatori: Canvi de certificats CDS de PCI de Preproducció

Com es va comunicar el passat 6 de juny els certificats CDS amb el que es securitza la PCI de Preproducció (serveis-pre.iop.aoc.cat  i  serveis-pre.app.aoc.cat) caduquen.

La data del canvi de certificats serà el dia 30 de juny a partir de les 9 del matí.

Tal com comentàvem al comunicat anterior, si esteu integrats o esteu integrant amb la PCI de Preproducció us poden aparèixer problemes amb els nous CDS (la nova mida es de 2048 bits), tant per l’algoritme de la signatura (sha256) o com en la confiança en la cadena de validació (EC-ACC -> EC-SectorPublic) que son de Producció.

Com hem comentat, els nous certificats, tot i ser emesos per a la plataforma de Preproducció, estan emesos per les noves arrels de Producció “EC-SectorPublic”, per tant, haureu de revisar la confiança amb les següents arrels:

1.- clau de l’entitat certificadora CATCert (1,34 kB)
2.- clau de l’entitat de certificació Sector Públic

IMPORTANT! Degut a que l’arrel de Sector Públic també es sha256 haureu de revisar que el vostre servidor d’aplicacions o similar admet aquests tipus de certificats, es molt probable que necessiteu afegir la clau pública del certificat final enlloc de les arrels, i com no el tenim publicat al web, aviseu-nos per fer-vos-la arribar a la bústia que ens indiqueu.

Qualsevol dubte us podeu adreçar al formulari de contacte d’integració

X