PSA: intervenció programada a l’entorn de preproducció del servei (06/10/2016 10:00h)

Degut a la propera caducitat dels certificats d’aplicació (en endavant CDA) de PSA, hem de procedir a la seva actualització. Els actuals certificats caduquen en 16 de novembre d’enguany.

El proper dijous dia 6 d’octubre a les 10:00h es procedirà a actualitzar el CDA de PSA a l’entorn de PREPRODUCCIÓ.

La intervenció a l’entorn de PRODUCCIÓ de PSA es farà consensuant la data amb tots els usuaris de PSA, doncs cal que aquests portin a terme l’actualització del truststore al mateix temps que es realitzi la intervenció, per tal de que no es produeixi cap incidència en el consum del servei per part dels clients. Per tant, si us plau, no actualitzeu el CDA de PSA PRODUCCIÓ fins que no us informem de la data en que es realitzarà la intervenció a l’entorn de PRODUCCIÓ.

En els adjunts us proporcionem:

El truststore inclou els dos CDAs anteriors, és a dir, el nou CDA per l’entorn de PREPRODUCCIÓ (àlies “cda_xifra_pre”), i el nou CDA per l’entorn de PRODUCCIÓ (àlies “cda_xifra_pro”).

Per actualitzar el client de PSA simplement cal:

  • Afegir el CDA de l’entorn corresponent al truststore del client del mateix entorn.
  • Modificar l’àlies del CDA que estigui configurat al client pel que es correspongui al nou CDA dins del vostre truststore.

Tingueu sempre en compte que l’àlies ha de coincidir amb el que tingueu configurat al vostre client.

Recomanem a tots els usuaris de PSA que actualitzin el seu truststore al client de PSA PREPRODUCCIÓ a partir de dijous vinent, per corroborar així el procediment que hauran de seguir, així com per preveure qualsevol problema que puguem trobar en la configuració dels clients de PSA quan es faci en canvi a l’entorn de PRODUCCIÓ.

Per qualsevol dubte al respecte, podeu contactar amb Áurea Alcaide: aalcaide@aoc.cat.

X