Estat dels treballs per esdevenir FUE el proper 13 de febrer de 2016

Tal i com us hem anant informant ja s‘ha procedit a actualitzar en el catàleg e-TRAM els tràmits de Declaració Responsable d’Obertura i de Comunicació prèvia d’Obertura, actualitzant-se en tots els portals e-TRAM. Podeu descarregar-vos els models (en word) de les fitxes i formularis al següent enllaç

Declaració responsable d’obertura

Comunicació prèvia d’obertura

Paral·lelament en els darrers temps, al portal Canal Empresa s’han publicat els diferents criteris i calendaris que un ajuntament ha de complir per a esdevenir FUE. El següent enllaç us mostra el detall dels criteris i terminis.

Aquests criteris especifiquen que els portals municipals amb solució e-TRAM, hauran de comptar amb enllaços a Canal Empresa i a la Cerca guiada de tràmits, i ampliar abans del 13 de febrer de 2016 el catàleg de tràmits que afecten l’activitat econòmica per a esdevenir ajuntaments FUE amb els següents nous tràmits:

  1. Comunicació prèvia ambiental municipal
  2. Comunicació de canvi de titularitat d’activitats 
  3. Llicència ambiental (Annex II)
  4. Comunicació prèvia de modificació no substancial d’una activitat amb o sense efectes sobre les persones o el medi ambient 
  5. Informe urbanístic associat a la tramitació d’activitats
  6. Declaració responsable en matèria de salut alimentària
  7. Consulta prèvia de classificació de l’activitat (opcional)

 

Des de l’AOC estem actualitzant les fitxes i formularis d’aquests tràmits (que estaran disponibles durant la propera setmana), i tal i com ja vam fer al passat octubre, abans del 13 de febrer des de l’AOC oferirem l’automatització al vostre e-TRAM d’aquests tràmits i dels enllaços a “Canal Empresa” i “Cerca guiada de tràmits”, per a què pugueu esdevenir FUE en termini.

Finalment recordar que els ajuntaments que vulguin sol·licitar el servei utilitzant solucions pròpies de tramitació (diferents a l’e-TRAM), hauran de ser FUE abans del 13 d’agost de 2016, i al web del servei disposen tant dels models de tràmits i formularis, així com la documentació tècnica necessària per a realitzar les integracions. Només cal sol·licitar el servei FUE Local en modalitat integració.

X