Validador: intervenció programada a l’entorn de Producció (18/11/2015, 12:00h)

Us informem que  el proper dia 18 de novembre a les 12h, està previst fer un canvi en el direccionament públic de la plataforma secundaria del servei Validador (PSIS), que implica un canvi a la IP pública del servei. El servei s’ofereix actualment des de la plataforma primària del Servei Validador, per la qual cosa la intervenció és completament transparent pels usuaris.

Us recordem que la plataforma secundaria del Servei Validador s’activa únicament durant intervencions o incidències en el servei primari, i la nova IP pública podria no ser accessible des d’algunes plataformes de client. Per aquest motiu us recomanem que reviseu els vostres sistemes d’informació a partir del dia 18, per assegurar-vos que no tingueu problemes en l’ús del Servei Validador (PSIS). Us suggerim les següents accions:

  1. Revisar el vostre sistema de comunicacions: per exemple, revisar que les noves IPs del servei estiguin permeses en les regles d’accés dels vostres tallafocs.
  2. Revisar el vostre sistema de resolució de noms de domini en IPs: configuracions DNS, possibles caches d’IP en els vostres sistemes, etc.

A continuació us indiquem el nou adreçament IP associat al servei:

Detall canvi IPs del domini “PSIS”
Plataforma IP actual psis.catcert.net Nova IP psis.catcert.net Data d’activació
Primària 217.111.232.27 217.111.232.27
Secundària 178.249.15.200 185.100.181.144 18/11/2015

 

Nota: Tant la plataforma primària com la secundaria han de ser accessibles i la resolució ha de ser per DNS per no tenir indisponibilitats en el servei. El servei Validador (PSIS) es presta des de la plataforma primària, excepte en situacions excepcionals que s’ofereix des de la plataforma secundària.

Si necessiteu més informació sobre aquesta intervenció, podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de suport del Validador.

X