PSCP: intervenció programada per manteniment (actualització: 12/12/2014 – 14/12/2014)

Us fem recordatori que els dies 13 i 14 de desembre de 2014 la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) romandrà fora de servei per tasques tècniques de manteniment.

Aquestes actuacions tècniques implicaran que tant l’accés a l’eina de gestió (backoffice) com al Portal de la Plataforma (frontoffice) restarà interromput els dies esmentats i que el tall del servei s’avança a les 18:00 hores d’avui,  divendres 12 de desembre de 2014, fins les 24:00 hores de diumenge 14 de desembre de 2014.

Consegüentment, dins l’interval esmentat, des de l’eina de gestió no es podran realitzar accions per incorporar, informar i/o publicar ni tampoc es podran visualitzar les publicacions al Portal.

Així mateix, i per tal que d’evitar possibles incidències, us demanem que no planifiqueu publicacions per al període en el que la Plataforma estarà fora de servei.

Disculpeu les molèsties que aquestes actuacions us hagin pogut ocasionar.

Si necessiteu més informació sobre aquesta intervenció, podeu contactar amb el servei de suport del Consorci AOC a través del Formulari de contacte.

X