Jornada “La intervenció de les activitats empresarials al món local” a Barcelona

L’Associació Catalana de Municipis les Diputacions i el Consorci AOC han organitzat la Jornada “La intervenció de les activitats empresarials al món local: de l’adaptació normativa a la tramitació electrònica” que se celebrarà el proper dimarts 3 de juny a Barcelona.

Aquesta jornada divulgativa vol donar a conèixer els darrers canvis normatius i la seva translació a l’ordenament i a les ordenances com a eina de gestió.

Tanmateix pretén actualitzar l’impacte de la Directiva de Serveis en la tramitació de les activitats municipals i conèixer la solució que ofereix el Canal Empresa com a portal de relació entre administracions i ciutadans, i la seva utilització al món local.

Durant la jornada s’explicarà el servei de tramitació d’activitats empresarials del Consorci AOC, i la seva visió pràctica pel món local.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Miquel Buch, president de l’ACM i de’Àlex Pèlach, director gerent del Consorci AOC.

Per assistir-hi cal inscriure’s a http://www.acm.cat/formacio/inscripcio/71/intervencio/activitats/empresarials/mon/local/adaptacio/normativa/tramitacio/electronica/barcelona

Aquesta jornada també se celebrarà a Lleida, Tarragona i Girona.

X